Lappeenrannan keittiökeskus - Asennuspalvelu pääkuva
Suosittelemme

säästämään aikaa ja vaivaa

Asennuspalvelun ammattilaiset palveluksessasi.

Asennuspalvelun ansiosta säästät aikaa ja vaivaa

Asennuspalvelu on kannattava hyödyntää – säästät merkittävästi sekä aikaa että vaivaa. Kalusteet ovat varmasti millilleen oikein asennettu ja toimivat juuri niin kuin suunniteltu. Viimeistelymme jälkeä on kiitelty, ja sinun tehtäväksesi jää nauttia valmiista toimivasta kokonaisuudesta.

Paikallisen tuotantomme ansiosta ammattilaisemme ovat mukana koko ketjun läpi suunnittelusta valmistukseen. Samat ammattilaiset, jotka valmistavat kalusteet, myös toimittavat ja asentavat ne. Saat takuulla laadukkaan kokonaisuuden, joka on huolella toteutettu.

Lappeenrannan Keittiökeskus - Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys

Tiesithän, että voit säästää merkittäviä summia hyödyntämällä kotitalousvähennyksen asennuspalvelumme yhteydessä? Kysy meiltä lisää!

    Varaa sinulle sopiva suunnitteluaika

    Kirjoita viestikenttään toivomasi ajankohta suunnittelulle, niin otamme pian yhteyttä ajan vahvistamiseksi. Suosittu suunnittelupalvelumme vie aikaa noin 60–90 minuuttia, joten varaathan ajan, jotta voimme palvella sinua kiireettä. Katso oheisesta linkistä ohjeet kuinka otat mitat ennen suunnittelun aloittamista – tämä auttaa meitä palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla.

    Katso mittausohjeet

    Varmista, että et ole robotti valitsemalla Rekka.